Techniek

Een technische uitdaging ga ik niet uit de weg. Sterker nog: ik geniet ervan!

Mijn gedegen achtergrond in het Engelse en Nederlandse bedrijfsleven heeft zich met name gevormd in de ICT en logistiek. In mijn hedendaagse vertaalpraktijk ben ik als bètatester nauw bij de vertaaltool Déjà Vu betrokken. Hierdoor kunt u ervan overtuigd zijn dat u ook voor de wellicht wat meer technische verwerking van uw te vertalen tekst bij TranslaText aan het juiste adres bent.

Hebt u bij voorbeeld een rapport met een ingewikkelde opmaak in PDF, een rijk geïllustreerde presentatie in PowerPoint of een grote spreadsheet in Excel te vertalen? Met behulp van verschillende tools zorg ik ervoor dat de aan u geleverde vertaling een kant-en-klaar product is. Dit geldt eveneens voor de teksten van uw website in bij voorbeeld een content management systeem (CMS). U kunt er na levering direct mee aan de slag!

Een document met een andere opmaak dan hierboven genoemde voorbeelden? Stuurt u het mij toe en ik zoek graag naar een oplossing voor de wellicht schijnbaar technische onmogelijkheid! 

Comments are closed.